Sommar och skokaos i hallen

Jag har ju tre utflugna söner, de är för närvarande husockupanter. Sönerna får ibland någon form av hemlängtan, då dyker de upp tillsammans med kvinnliga toalettockupanter. Då ser hallgolvet ut som en småbåtshamn efter en orkan. Som tur är så har jag mina skodon i ett skoskåp så jag slipper att på alla fyra leta efter mina.

Det nya köket är på plats, nu ska bara muskelminnet tränas. Att hitta alla grejor på sina nya platser tar lite tid. Men jag är väldigt nöjd.

Igår var jag, min fru Helena, min dotter Emma och hennes kompis på Liseberg. Töserna försvann direkt innanför entrén. Så Helena och jag fick själva trängas med halva Sveriges befolkning. Liseberg har ett mycket trevligt bemötande mot oss funktionshindrade. Vi åkte till min dotters stora förvåning Balder. Det var bara något häftigare än vissa färdtjänstresor jag åkt. Kvällen avslutades med att vi tog del av syntolkningen av Lotta på Liseberg. Syntolkningen ger ytterligare en dimension till upplevelsen. Nu vet även jag vad Lotta hade på sig, och att Claes Malmberg kan vicka på höfterna.
Läs mer om syntolkning.

Väl mött snart igen. Nu förbereder vi en liten husvagnssemester.

PelleLiseberg2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *