Vårsolen, en öm tå och positivism

Idag är det vårdagsjämningen vilket ju betyder att dagarna blir längre än nätterna. Jag är ingen vintermänniska. Jag har ju ondare vintertid så jag blir helt klart lycklig när vårsolen når fram.

Jag ser med andra ord fram emot att sitta ute på min älskade altan och jobba istället för inomhus. Jag är där ute så mycket jag bara kan under sommarhalvåret. Jag blir glad av barnens ljud när de hoppas studsmatta och från bollsparkandet ute på stora gräsmattan.

Jag hoppas att promenaderna snart ska bli av som jag har tänkt mig men jag har fått ont i min ena stortå så jag har svårt att gå i skor längre stunder. Typiskt, men det är så verkligheten ser ut så jag fokuserar på inomhusträning med framför allt gummiband. Det går också.

När man är sjuk blir det inte alltid som man har tänkt sig och visst kan det vara väldigt frustrerande men jag har valt att se det som en utmaning. En utmaning i idérikedom. Det är svårt att vara positiv ibland men jag lyckas för det mesta och det är jag glad för. Jag hade gått under annars tror jag.

Nu ser jag fram emot ljuset och att tröttheten ska försvinna. Och att tån ska må bättre så jag kan spela in nästa del av promenadvloggen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *