Det dåliga immunförsvaret

Som reumatiker tar man rätt mycket medicin för att minska inflammationer och smärta och så gör även jag. Dessa mediciner gör att immunförsvaret sänks och det är lättare att åka på förkylningar och annat trist som flyger runt. Framför allt vintertid.

Jag har alltid haft väldigt bra immunförsvar och är en av de få som inte smittas när andra är kräksjuka. Det är jag glad för. Och trots dessa mediciner jag tar så har jag fortsatt att hålla mig borta från att vara sjuk. Förra vintern låg min familj i influensa två gånger och jag kände ingentng. I år har de gått runt och snörvlat från och till flera gånger coh jag har klarat mig. MEN igår fick jag ont i halsen. Ingen skön känsla alls. Som knivar. Och idag kom febern.

Denna fantastiska vårdag har jag legat i sängen och sovit hela dagen. Väldigt skönt men trist. Jag har ont lite överallt i kroppen vilket kan bero på två saker:

1. Förkylningen

2. Att jag är på väg in i ett skov

Jag väljer att tro att det är förkylningen. Det är ingen idé att ta ut något i förskott för det gör ändå ingen nytta. Det blir bra tråkigt att leva då.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *