Påskledig med barnen

Barnen är hemma från skolan denna veckan eftersom det är påsklov. Mina barn är vana vid att jag inte alltid är så rörlig på förmiddagen och att det kan ta tid innan jag blir vad vi kallar för trevlig. Vakna tidigt tycker jag om men inte kroppen. Vi är inte i synk.

Vi började lovet med en lugn måndag. En bara vara dag där alla sitter med sitt. Barnen brukar vilja ha det så. Dagens aktivitet blev att göra pynt till påskriset. Vi försökte oss på att göra ägg av vattenballonger, broderigarn och tapetlim. Det var en riktigt trevlig stund. Resultatet är lite tveksamt men det är inte alltid det viktiga.

Imorgon hoppas jag på sol igen för då ska vi ta en kortare promenad till skogen för att ta hem grenar så vi kan hänga de deformerade äggen. Om promenaden blir av så hoppas jag kunna filma en promenadvlogg men jag lovar inget. Kroppen har inte helt varit på min sida det senaste men jag har hopp.

Vi ska såklart måla ägg någon gång under veckan och så ska vi iväg på påskmiddag hos min syster så förutom att jag har lite arbete jag behöver göra så känns det som en lagom betungande vecka.

Jag hoppas jag återkommer med en promenadvlogg och bilder på vårt påskpynt.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *