En cykeltur är tortyr för sittbenen

Mannen sänkte sadeln på dotterns cykel då jag inte längre kan cykla på min racer. Jag klarar inte att sitta så framåtlutad för att inte tala om sitta på den smala sadeln. Så dotterns cykel fick det bli.

Vi skulle inte cykla långt. Bara till blombutiken i närheten men jag ville testa om det skulle ta död på mig eller inte. Jag satte mig och vi cyklade iväg men skönt var det inte. Jag vet att alla som inte cyklat på ett tag får ont i sittbenen men jag får skrikont. Jag har alltid inflammationer kring just sittbenen och att då sätta sig på en sadel som trycker rakt mot de punkterna är rena tortyren.

IMG_2997

Eftersom jag är galet envis så har jag ändå bestämt mig för att nu ska de bli cykla av. Jag klarar det bättre än gå i alla fall och jag tog ju mig fram och tillbaka idag. Cyklade till och med en liten extra omväg hem. Jag älskar att cykla men älskar inte smärtan.

Dotterns sadel är i alla fall bätte än min men jag funderar på om den kanske går att vaddera med en kudde. Det skulle se rätt roligt ut men äsch, hjälper det mig att få in mer rörelse i mitt liv så får det vara värt lite blickar. Handtagen på styret ska jag vaddera i alla fall. Mina händer blev inte heller glada.

IMG_2991

Att det ska vara så svårt att vara fysiskt aktiv men nu kommer den bra tiden på året, sommaren, och då är chanserna större för rörelse i alla fall. Så jag satsar på det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *