En timme tidig

Här sitter jag i väntrummet på reumatologen en hel timme för tidigt. Det var ingen idé att åka hem efter att jag hade kört dottern till skolan så jag bestämde mig för att sitta och jobba i väntrummet i en timme. Det går alldeles utmärkt.

Jag hoppas på att jag ska få kortisonsprutor i min vänsterhand och en i min högra armbåge. Vill också få veta vad som krävs för att få sprutor i ryggen. Det har jag inte fått tidigare men läkaren under rehabiliteringen tyckte det kunde vara en bra idé.

Detta är mitt första läkarbesök efter rehabiliteringsveckorna så det ska bli intressant vad som faktiskt står i journalen och vad de väljer att agera på lokalt. Jag hoppas att de gör som rehabläkaren skrivit. Vore bra.

Jag cyklade en gång till i söndags. Det gick rätt bra men det är inte skönt. Idag tror jag inte det blir någon cykling då man inte ska anstränga de leder som man får sprutor i. Och ja det kan verka underligt att inte cykla när det är i handen jag ska få sprutor men den används också. Den belastas mot styret.

Det var en kort uppdatering. Nu tillbaka till arbete.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *