Utbildning

 Jag har gått en lång och mycket smärtsam utbildning som jag inte rekommenderar någon att göra… men… i ljuset av att ha överlevt och kommit ut på andra sidan tunneln så kan jag idag använda mig av mina erfarenheter på arbete med VågaVa.

Som idag när jag fick äran att föreläsa inför en stor publik bestående av mängder av människor som jobbar med missbruk i Halland. Min föreläsning var minst sagt uppskattad och det är med stor glädje som jag känner mig respekterad för mina kunskaper i ämnet… för handen på hjärtat… jag har lärt mig en hel del om mig själv och missbruk i allmänhet under alla dessa år som gått sedan jag la drogerna på hyllan.

Och helt ärligt… jag besitter även en gåva att kunna förmedla detta till en publik… att bara kunna sitta här och skriva detta är stort… tänk bara hur många år jag gått omkring och pratat skit om mig själv… och fortfarande kan jag lite då och då ha en inre dialog där jag vill förminska mig själv som person… det finns en skev trygghet i detta… tur att jag kan komma i kontakta med ett förstånd där jag faktiskt kan erkänna för mig själv att jag är bra på det jag gör… för det är jag… fett bra t.o.m.

4 svar på ”Utbildning”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *