Jag delar ut en fet smäll!

Med tanke på hur otroligt starka reaktioner det skapar hos andra, när de ser en transperson, så kan en ju undra vad som är så stötande.

Har denna människa skadat dig? Hotat dig på något sätt? Förstört din bil? Stulit något från dig? Hoppat på dig och slagit dig? Hånat dig verbalt?

NEJ! Så VARFÖR gör du då detta mot en transperson? Det är DU som attackerar först! Men varför? Är du så JÄVLA feg att du inte kan klara av att den här människan du ser, har valt att gå SIN väg och INTE DIN???

Uppenbarligen inte! Annars skulle ju inte detta förtryck och våld finnas mot transpersoner. Många fega kräk där ute!

Men VILKA är då dessa transpersoner? Ja de du SER är de som av någon anledning inte längre klarar av att gömma sig. Att ta detta steg som de har gjort är långt mer än vad de fega mobbarna någonsin skulle våga sig på.

Men vilka ÄR de då? Tja…de du ser…de ser du…men det finns en uppsjö av de du aldrig ser. De kan vara DIN mamma, DIN pappa, DIN syster, DIN bror eller någon annan släkting till DIG. Det kan rent av vara din allra bästa vän. Många är så rädda för att visa att de är transpersoner att de gömmer det EXTREMT väl. Många tar med sig detta ner i graven…av rädsla. De lever som fångar i hela sitt liv och kommer aldrig att få uppleva sann frihet innan de dör. Skulle DU vilja ha det så?

En sak som du bör veta är att transpersoner är MÄSTARE på att leva dubbelliv. De har ofta ett socialt rikt liv, bra jobb och är ofta välutbildade.

DEN trodde du inte skulle komma va???

Sedan så finns det en sådan ENORM fokus på vilken sexuell läggning transpersoner har. VARFÖR? Är du rädd för att någon ska bli kåt på dig? Har du sett dig själv i spegeln? VARFÖR skulle alla transpersoner bli kåta på just DIG? Du har storhetsvansinne! Så CHILLA!

OM du nu absolut BEHÖVER veta….för när du frågar dessa frågor så måste du ställa dig själv frågan: VARFÖR frågar jag? Vad är det för behov som jag behöver stilla med att fråga? Är det för att hjälpa denna andra person som jag frågar eller är det för egna egoistiska syften som jag frågar?

Men sexuell läggning….ja du ville ju veta. Jag kan säga att väldigt väldigt många av transpersonerna är heterosexuella. Så en person som jag som gör vandringen MtF (Male to Female) är attraherad av kvinnor…ser mig då som heterosexuell. Men för att krångla till det för dig ännu mer så ser jag mig som kvinna i själen så egentligen är jag ju lesbisk då. Får du ihop det? Inte? Och VAD gör det???? Låt oss vara! Vi kommer inte att hoppa på dig. Du kan lugnt böja dig ner efter tvålen i duschen. SUCK!!!!!

Men du kan inte SE vilka som är transpersoner, förutom de som VÄLJER att visa det. Så med andra ord borde du gå runt och vara livrädd dagarna i ända för du kan inte se oss. Vi maskerar oss. MOAHAHAHAHAHAAAA! Vi kommer att ta över världen. Härska totalt. Heteronormen kommer att bli minoriteten som måste slåss för sin egen rätt att existera. Vi byter plats på ordningen i samhället! Totalt! Är det DETTA du är rädd för? GE DIG!

Vi är en grupp människor som har känslor, jobb, familjeliv, vänner, husdjur, och som bidrar till välfärden i samhället. Vi betalar skatt för att DU ska kunna få den vård som DU har rätt till att få! Tänk…vi kanske till och med är med och bygger de bilar som du gillar?

Jag jobbar med ett ingenjörsyrke inom Volvo Cars och jag är jävligt STOLT över att jobba här! Och vi gör förbaskat bra bilar också! Så är det bara!

Så vilka är då vi transpersoner? Vem som helst!

TAGGA NER alla ni hatare! Ni begriper inte ens VARFÖR ni hatar! Ni bara hatar för hatandets skull! Patetiska är ni!

2 svar på ”Jag delar ut en fet smäll!”

  1. Bra rutet! Tror du krossar många fördomar bara genom att vara den du är! Tack för att du delar med dig!

Kommentarer är stängda.