Är ledsen idag…

Nu i sommarvärmen så är det ju frestande att bada. Jag tyckte det var trevligt att göra detta förr…även om jag hade enorma komplex över min kropp.

Men idag har jag ÄNNU mer jobbigt för att bada. Jag kan inte ha bikini för då syns ”paketet” mellan benen…och har jag stora shorts så syns brösten. Dessutom synlig skäggbas i ansiktet osminkad….jag känner mig REJÄLT trasig i kroppen. Bara tanken att utsätta mig för andras blickar och flin när de skulle se mina bröst och annalkande kvinnliga former…med det övriga…nej tack. Jag ORKAR helt enkelt inte att hantera även denna situation.

Jag längtar så otroligt mycket efter den dag då min kropp och själ känns som EN!

Om exakt en vecka från idag så ska jag träffa läkaren på Endokrin på Sahlgrenska. Jag hoppas att hon har positiva besked till mig. Nu har det gått 1 år i hormoner och då skulle jag teoretiskt kunna få lov att operera mig. Jag får se vad som händer om en vecka.

Jag har även mått jäkligt dåligt idag pga det jag skrev om igår. Det gjorde ont i mitt inre. Tårar kom. Men jag behöver få prata om det, skriva om det…för jag har burit så mycket inom mig under så lång tid utan att få en ordentlig chans till att bearbeta det.

Om jag hade haft ett sådant där trollspö som i Harry Potter-filmerna….ojojoj vad jag skulle trollat fram en kvinna och sedan knäcka staven så jag inte kunde hamna tillbaka i det gamla igen.

Känner mig så ledsen idag 🙁 Vill inte ha denna kropp längre! Är så TRÖTT på den!