84. En lite blandad dag…

Jag vet inte vad som driver mig framåt…men något är det. Jag vet däremot vad som får mig att hålla näsan ovanför vattenytan. Det är alla mina underbara vänner.

Jag har L i Kinna, K och N i Borås, P, A, C i Halmstad, T, V, M, S, E, I i Dalarna, A i Höganäs, A, K, P, L, L, K, F, alla arbetskompisar och en hel hoper till som finns där ute i Göteborg med omnejd.

Utan er skulle jag inte levt idag.

Idag var det dags att plocka svamp igen…Jämfört med tidigare år så var det riktig torka på svampar i år. Dock ingen torka på oätliga…men tyvärr ont om guldet. Hittade iallafall lite som räcker till lite gott.

Men vissa svampsorter är ju så fantastiskt fina. Var tvungen att ta några bilder 🙂

Men min ork idag i skogen…jag var så otroligt trött. Begrep inte varför. Men varje steg uppför var en plåga. Hjärtat fick jobba extra hårt och jag var nästan vimmelkantig vid något tillfälle. Tog det extremt lugnt ute i naturen idag bara därför. Vilade ofta. Var ute i 2 timmar och plockade.

När jag var på väg mot bilen så fick jag känslor i mig som ville att jag skulle lägga mig ner på marken och bara somna in….inte skära mig eller så men bara somna in.

Då dök orden upp i mitt huvud och jag började säga dem högt för mig själv:

”Sex år…….sex år……..sex ÅR…………………….sex jävla år…………..sex förbannade år………..sex år har det gjort så ont……..” Upprepade detta säkert 4-5 loopar.

Nu var tårarna nära…..det började stocka sig i halsen…..

”sex jävla förbannade år har jag kämpat mot det inre mörkret….jag orkar inte mer……sex år……..” och så kom tårarna…först lite och rätt snabbt i floder.

Efteråt kändes det lite lättare…lite enklare.

Åkte hem och packade upp grejerna jag hade haft med mig. Inför duschen så när jag stod där naken och såg mig själv i spegeln och kunde se hela kroppen så såg jag nu en kropp som liknar en kvinnas till 60% och en killes till 40%. Ni må tro att den känslan är magiskt underbar!!! Jag siktar på 90%…..100% känns inte realistiskt.

KRAM på Dig!

<3