Tumören växte snabbt

Hade fortfarande årliga röntgenundersökningar av hjärnan. Fick kallelsen med tid till magnetkameran i början av januari. I december hade jag en liten känning av epilepsi så detta var första kontrollen jag var lite extra orolig. Man hinner tänka mycket när man ligger inne i magnetkameran med huvudet.

Hade ingen bokad läkartid efter röntgen. Tiden gick och efter någon vecka ringde de från neurologen och frågade om jag kunde komma till läkaren kommande tisdag, detta var torsdagen veckan före. Ville bara ha ett besked om att allting såg bra ut. Loggade in på 1177.se och skulle kolla min journal. Hittade där notering från tumörrond där olika sorters läkare diskuterat vad de skulle göra med min tumör. Fick googla ord som tumörrecidiv för att förstå helheten. De var också tydliga med att den inte skulle opereras och att jag skulle erbjudas strålning. Det blev långa dagar fram till tisdagen och tiden till neurologen. Tänkte att nu var det kört, tumören växte snabbt och inte möjligt att operera.

Det blev långa dagar fram till läkarbesöket. Såg på läkaren hur jobbigt hon tyckte detta var, jag kunde snabbt berätta att jag hade läst i journalen vad som hänt och hon såg snabbt lite lättad ut. Skulle nu bli flyttad till onkologin, bara det gjorde mig mer sjuk. Cancer var något nytt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *