Med taxi på väg mot det okända

Resan mot Uppsala började tidigt på måndagen, det kom en taxi vid sextiden. Jag hade den största resväskan vi hade hemma; man packar sällan för att vara borta så länge. Visste att det fanns tvättmaskin på hotellet så jag hade med mig tvättmedel i packningen.

Märkte direkt att det inte var en pratglad chaufför men när han inte sagt något på de första tjugo minuterna kände jag att det kommer bli jobbigt, han hade inte ens radion på.

Jag saknade också information om avståndet mellan kliniken och hotellet. Resan var bokad till kliniken så jag var lite orolig hur jag skulle ta mig där emellan med all packning.

Efter många timmar av åkande, utan paus för toalettbesök eller bensträckning, närmade vi oss Uppsala. Trodde chauffören hade angett adressen vi skulle till direkt i GPS:en. Vi körde mot sjukhuset och han frågade om det var dit jag skulle. Han hade ingen koll och inte jag heller. Brukar tyvärr få hjälpa taxichaufförer hemma vart jag ska och jag har aldrig varit i Uppsala tidigare. Han googlade fram adressen och när vi äntligen kom fram såg jag att kliniken och hotellet var i samma hus. Checkade in, åt lunch och vilade innan jag skulle på första besöket på kliniken.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *