Veckan efter cellgifter

Nu har det varit lite dåligt uppdaterat här, men det har helt enkelt varit för att jag har passat på att njuta av det bra vädret alla stunder jag inte är på jobbet. Har ju varit bortåt 30 grader i typ tre veckor där jag bor! När jag ändå mått så bra på mina cellgiftstabletter så har jag passat på att njuta till fullo. Badat har jag gjort, och suttit på uteserveringar sent på kvällarna med kort kjol och utan tjocktröja utan att det ens är kallt. Fantastiskt!

En teori som dessutom har format sig i mitt huvud är följande: att myggor inte sticker mig när jag har tagit cellgifter. Det har varit många varma sommarkvällar det senaste där jag har hört mina vänner klaga på myggen, och jag brukar inte vara något undantag men har upplevt de här veckorna att myggen inte biter mig. Kanske känner de av signaler/dofter från mig som säger att jag är giftig? Hade inte varit så konstigt egentligen. Får väl i så fall räkna det som en ganska positiv biverkan!

Annars har som sagt biverkningarna hittills lyst med sin frånvaro. Inget illamående alls, hittills har jag fått behålla mitt hår (och inte heller fått någon förvarning med öm hårbotten som ger en indikation på att hårcellerna dör) och jag tror mina blodprover ligger ganska stabilt eftersom jag inte hört något från sjukhuset (som alltså ringer mig om det går ner till oroväckande låga värden).

Hade jag bara haft mindre ont i höften/ryggen så hade livet varit ganska så väldigt bra just nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *