inte bara negativt med olika funktionshinder.

Om man nu ska råka ut för något i livet som ger funktionshinder för det gör faktiskt allergier även om man inte benämner det så.

Jag har alltid varit föreningsaktiv både i jobbet och som kassör i unga reumatiker under många år och då var det ganska naturligt att vara med i astma och allergiförbundet men endast som medlem. Det blev även i lokalföreningen där det dock var väldigt dålig uppslutning så det dog ut för min del.

Jag var med och startade upp astma- och allergiförändrar på FB som drivs i astma och allergiförbundets anda, dock hoppade jag av efter något år men den växte verkligen jättefort.

När jag tog det beslutet så beslutade jag mig för att det var färdigt med allt vad förening heter, man kan göra mycket annat……som att skriva här ett tag:)

Vi åkte med länet tror jag det kallades på läger helger och det var något av det bästa jag tycker vi varit med på när det gäller kompisar för barnen och föreläsning/kontakt med andra föräldrar för oss vuxna. Vissa hade man kontakt med under ett antal år men som sedan rann ut i sanden.

Personen i fråga som anordnade detta har jag kontakt med än i dag men det nu är det på helt andra grunder:)

Eloge till alla som orkar driva runt föreningslivet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *