Mina projekt får mig att må bra…

Att ha en rolig sysselsättning under min fritid betyder mycket för mig.  Jag har alltid varit ganska kreativt lagd och kanske är det just vad som hänger samman med det att jag gillar projekt av olika slag. Tycker även om att organisera och fixa så det kan även spela in. Ett projekt kan enligt mig vara litet eller större  och innebära alltifrån att  skriva en novell till att anlägga en damm.  Senaste större projektet var faktiskt när jag anlade mammas och pappas trädgårdsdamm.

Kontinuitet:

För mig är det även viktigt med kontinuitet i livet eftersom det ger mig en trygghet och ett inre lugn. Var hittar jag då kontinuitet? Det kan vara i dagsrutiner, dagar, veckor ( att tiden går), arbetsträningen som jag är ute på o.s.v.

Sammanfattning:

Känns viktig för mig att dagarna och livet har en personlig mening.  Även  att ingå i något litet, behöver inte vara stort men ett sammanhang i alla fall.
När jag blickar tillbaka under perioden då jag inte var under rehabilitering kan jag se att många dagar saknade just sysselsättning och en känsla av kontinuitet även delaktighet och känslan av sammanhang.  Idag har jag alla i någon form och det är jag glad för.

Kommentera gärna!

/Malin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *