Mitt 2018…

Har funderat lite över hur jag bäst skulle sammanfatta mitt år som gått inför det kommande året. Tror ändå jag skulle beskriva det som att det har varit ett år av personlig utmaning.

Jag har gått på ett program via Arbetsförmedling och Försäkringskassa  , började i februari 2018, och har trivts bra, upptäckte att jag orkade med mer än jag trott och det har stärkt mig.

Programmet började för min del med individuella samtal och uppgifter.  Fick även gå på olika seminarium, några av dessa (som var varje vecka) handlade om hälsa och jag har tyckt det var riktigt intressanta och lärorika.

När jag var som sjukast isolerade jag mig mer eller mindre hemma,  men då jag gick programmet tog jag mig trots allt med buss till Skövde varje dag. Sedan började jag arbetspröva först 2 och sedan 4 timmar dag med andra ord 50%. Så jag har verkligen utmanat mig själv under de ca  2  1/2 månader som jag varit i arbetsprövning.

Det svänger lite för mig just nu är jag ganska låg, samt har lite ångest periodvis, men jag hoppas eller snarare vet att det är tillfälligt sett på det stora hela. Har kontaktat Vuxenpsykiatriska mottagningen och skulle få testa mitt litiumvärde redan nästa vecka.

Så det har med andra ord gått upp och ned men under året som gått har det varit ovanligt mycket stabilt och uppåt och som sagt ett år av personlig utmaning.

Kommentera gärna!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *