Hur jag hamnade här!

lake

 

Jag vill också berätta hur det kommer sig att jag hamnade här.

Några år efter min operation så sökte jag väldigt mycket efter likasinnade och fann tillslut en liten grupp som var skapad genom ett forum från hjärtlungsjukas förening, men öppnad som en Google grupp. Den hette ”hjärta, familj och karriär” den finns inte idag men jag hoppas att de som var med i gruppen har hittat information på annat sätt.

I den gruppen stötte jag på ett reportage på 1177.se: Att bli hjärtopererad- Jannes dagbok.

Flera år senare kontaktade jag författaren till denna dels för att höra om gruppen fanns kvar men också för att ge respons på hans dagbok. Den har en väldigt hög igenkänningsfaktor och det blir extra speciellt att läsa när den är självupplevd och berättad därefter. Trots den rätt så allvarliga berättelsen så dyker det emellanåt upp lite skojfriska kommentarer så man får lov att småle en smula.

På den vägen började vi bolla lite tankar och reflektioner . Då studerade jag stressfysiologi på Mittuniversitetet. En mycket spännande kurs där man läser om allt möjligt som är relaterat till stress. Med det så blev turerna kring 1177 rätt så många och stor hjälp i mina studier fram till nu då jag har stött på en del intressanta reportage om massage. Jag kommer längre fram i bloggen gå in på de studier jag har ägnat mig åt under åren. Men nu ska jag lämna plats åt Jannes dagbok och önska er en trevlig läsning.

Väl mött /Ingrid

Jannes dagbok!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *