Guchare & Guchisar!

12498609_10207406203227689_1792985457_n

Nu vet jag inte riktigt hur många som var Guchare på de föreläsningarna jag nämnde i tidigare inlägg. De båda var öppna föreläsningar för allmänheten. Man skrivs över till Guch vid 18 års ålder. Då har de flesta varit på barnhjärtmottagningar hela livet. Det finns 2 olika facebook grupper, en sluten för de som lever med olika hjärtfel och en öppen som är till för alla. I Guch verksamheten har vi också flera träffar, på olika platser i Sverige. Jag var med på en helg träff som vi hade i Göteborg. Jag får nog lov att säga att det var längesedan som jag åkte så mycket spårvagn i Göteborg. Det blev en hel del restaurangbesök och vi fyllde dagarna med en hel rad olika aktiviteter. Jag föredrog boule och lämnade plats på klätterväggen åt den lite yngre generationen. Sista dagen hade vi årsmöte där flera viktiga punkter togs upp. En trevlig och fartfylld helg med flera nytillkomna bekanta från olika platser i Sverige. Jag har idag med ett videoklipp som närmare beskriver GUCH med full aktivitet. Jag har även med en populärvetenskaplig sammanfattning från en studie gjord av Malin Berghammer barnsjuksköterska och forskare, Drottning Silvias Barn och Ungdomssjukhus Sahlgrenska Universitetssjukhus.

Väl mött/ Ingrid

GUCH -Sverige

Unga med hjärtfel känner sig friska och trivs med livet.

Åre 2015 GUCH

Min dagbok

 

3 svar på ”Guchare & Guchisar!”

 1. Hej Ingrid!
  Vad spännande att hitta någon GUCHare som bloggar om sitt liv. Går också på GUCH i Gbg, men har aldrig varit med i någon grupp eller medlem i någon förening. Det verkar faktiskt trevligt! Jag har dock haft välsignelsen att en av mina bästa vänner också är op och vi har haft samma läkare, så jag har alltid haft någon att prata med.
  Vad heter gruppen på Facebook som är sluten, endast för op?
  Mvh Helena, Stenungsund

  1. Hej Helena!
   Vad roligt att du hittade GUCH via min blogg. Jag har din mejl kontaktar dig så snart jag har pratat med ansvariga för gruppen. Mvh Ingrid

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *