Tack för mig!

 

vid-dator

 

Nu är det dags att tacka för mig. Jag kliver åt sidan och hälsar nästa bloggare välkommen. Det har varit tre intressanta och mycket lärorika månader. Jag har bland annat lärt mig hur bloggsidan fungerar, det var helt nytt för mig. Jag har läst alla länkar som jag har skickat ut. Jag har absolut fått upp ögonen på hur mycket bra det finns att läsa på 1177.se

Jag har framför allt haft en minnesresa genom åren från det att jag opererades akut. Bitarna faller på plats och jag kommer mer och mer närmare hur det var. Det finns mycket att skriva men jag hoppas att jag har fått med några av de viktigaste bitarna, framförallt tiden närmast efter operationen.

Jag är glad att det finns en hel del information om aortadissektion nu, det var något som jag saknade för snart 13 år sedan.

Nu är det nytt år med nya tag och ev så blir det någon liten kurs vid sidan av mitt arbete. Som det ser ut nu så kan det bli att jag fördjupar mig i anatomin alternativt en skrivarkurs. Jag hoppas att ni alla får ett bra år 2016 med hälsan i behåll.

Må så gott / Ingrid

 

hund1

 

 

 

2 svar på ”Tack för mig!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *