65. Framsteg hos psykologen idag! Imorgon föreläsning i Svenljunga!

Vilken intressant dag det har varit idag. Jag sov väldigt oroligt till att börja med och det var en massa konstiga drömmar. Måste berott på det att jag vågade träda fram igen och berättade för typ hela samhället där jag bor att jag haft missbruksproblem, försökt att ta livet av mig och legat inne på psyk. Hjärnan hade lite att bearbeta i lugn och ro 😉

Men jag står för det och jag är en människa med brister som kämpar på. Vill visa att det finns en jäkla massa smärta där bakom den där fasaden.

Arbetade fram till kl 14 och åkte därefter till psykologen i Alingsås jag gått hos i över 2 år nu. Den första halvtimman så berättade jag om hur sommaren har varit för vi hade inte setts på nästan 3 månader. Efter att jag hade berättat klart så sade hon att jag har ju gjort stora framsteg. Framsteg som jag själv inte tänkt på.

Bara det att jag har kunnat stanna upp i hemmet och känna efter över hur TRÖTT jag faktiskt har varit…plus att jag inte har känt en längtan efter att fly när jag varit ledig utan bara har viljat att vila. Inget mer. Efter detta så började vi med en sådan där jobbig övning igen. Att jag skulle ta fram min ilska. Den övningen är verkligen ASJOBBIG!!!

Denna gång handlade det om situationen som uppstod för 2 dagar sedan utanför gymmet där jag bor och 4 stycken fnissade åt mig. Ojojoj…den som sades under den sessionen…kommer jag aldrig att avslöja…men det är starka grejer.

Efteråt kändes det faktiskt mycket bättre och jag förstår nu på vilket sätt jag behöver ta tag i personer som trakasserar för att jag inte ska fara illa själv. Jag insåg idag hur jag ska kunna stå upp för mig själv. Nu är det till att öva på detta. TÄNK den dag då jag kan ställa mig ansikte mot ansikte med en sådan typ och bara konfrontera denna riktigt rejält. UNDERBART!!!

Efter Alingsås bar det av ner tillbaka till Nödinge igen för att handla lite mat och sedan träna på gymmet. Det var lite nervöst att traska på ICA öppet idag för jag visste ju inte om det var någon som ville reagera mot mig pga det jag skrev häromdagen. Inget hände.

På gymmet däremot så kändes det som om jag blev fullständigt lämnad ifred och några bara log…men det kändes som om det låg en omtänksamhet i luften. Blickar som nästan såg lite oroade ut. Inne i damernas omklädningsrum så var det lite mer folk den här gången och jag fick vara fullständigt ifred. Asså…vilken underbar känsla att få känna sig som en i mängden. Magiskt!

Imorgon är det dags för ännu en föreläsning…i Svenljunga. Kommer att dra liknande berättelse som jag gjorde i Kinna i början av augusti…men med lite mer utökat material. Är taggad till tusen!

Återkommer imorgon eller i övermorgon eller så…beroende på när jag orkar.

Tills dess…varma kramar till Dig från mig

<3