Ett hotell med många rum

Ibland känner jag mig som en stort hotell med många rum där gästerna inte känner sig nöjda och kräver att byta rum. Det är alltid något som inte passar så de packar sina väskor och flyttar in i ett annat rum tills de hittar något fel med det och flyttar vidare.

Här handlar det dock om leder. Ena dagen i armbågen och andra dagen i handen. Ibland i båda knäna och ibland i ett. Då och då i fotlederna. Runt, runt utan logik. I alla fall ser inte jag den.

Jag har ont i mitt högra knä sedan jag vet inte när längre. Det begränsar min förmåga att gå men den senaste tiden har det inte varit så farligt och jag förstår verkligen inte varför. Kanske rör jag mig något mer sedan jag fick bevisat för mig att det går och att jag kan när jag var iväg på rehabiliteringen. Ländryggen har jag haft ont i sedan tidiga tonåren och där har jag nu mest ont när jag rör mig så ja, gå långt går ändå inte.

Den senaste tiden har jag haft ont i min vänsterhand och nej det går inte över vad jag än gör. Så tillsammans med problem i höger armbåge så är mina armar och händer inte mycket att ha. Vem  behöver armar och händer liksom?

Och så får jag ont på alla andra ställen där det finns leder. En dag här och en annan där. Det flyttar in och flyttar ut och jag vaknar förvånad på morgonen.

Så ser verkligheten ut för en sån som mig. Hur jag hanterar att jag har det så? Har jag något val?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *